Değerli Sütsever,

L’era Fresca olarak, kendi üretimimiz olan, cam şişelerde sunduğumuz günlük sütümüz hakkında sizlere önemli bilgiler vermek istiyoruz.
Marka olarak, yaptığımız her ürünü mümkün olan en iyi kalitede üretmeyi amaçladığımızdan, sütümüzü nasıl en sağlıklı hale getirdiğimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Süt; insanın büyümesi, gelişmesi ve yaşamını devam ettirmesi için gerekli demir ve C vitamini dışında hemen hemen tüm besin ögelerini içermektedir. Bu nedenle süt, mevcut besinler içinde insan beslenmesi açısından en önemli gıdadır.

Sütün Önemi

İçme sütünün özellikleri tüketicinin güvenliği, depolama süresi, tat ve aroma açısından çok önemlidir. Tüketici güvenliği esas alındığında çiğ sütün tüketilmesinin güvenli olduğu düşünülemez.
Çiğ sütün içilebilir nitelikte olabilmesi için, bazı ayrıştırmalar gerekmektedir. Yapılacak en önemli işlem, içeriğindeki sağlık açısından zararlı bakterileri öldürmektir.Bu sürece pastörizasyon denir.
Sütün sağımından itibaren bozulma süreci başlamaktadır. Sağlıklı bir yaşam için kesinlikle işlem görmüş pastörize sütlerin tüketilmesi gerekmektedir.

 

L’ERA FRESCA SÜT PASTÖRİZEDİR.
– Sütteki sağlığa zararlı tüm bakterileri yok ederek, sütü insan tüketimi için güvenli hâle getirir.
– Sütün lezzetini bozmadan zararlı mikroorganizmalar açısından belli bir redüksiyon sağlayarak dayanıklılık süresini uzatır.

L’ERA FRESCA SÜT; PROTEİN, VİTAMİN VE MİNERALLER AÇISINDAN ZENGİN BİR İÇERİĞE SAHİPTİR.
Dolaşım, kas, sinir vb. vücut sistemleri, çeşitli vücut salgıları ve ürünleri, enzimler, hormonlar bileşimlerinde protein içermektedir. Böylece dokuların şekillenmesi, normal faaliyetleri için gerekli maddelerin oluşumu ve yıpranan kısımların onarılması proteinlerin önemini artırmaktadır.
Yağda çözünen vitaminler (A,D,E,K) daha çok süt yağı içeriğinde bulunduklarından yağlı sütlerde miktarları fazladır.L’era Fresca süt; kalsiyum, fosfor, magnezyum, potasyum ve çinko gibi mineraller yönünden iyi bir kaynaktır. Tek bir noktadan tedarik edilir:L’era Fresca’nın çiğ sütü tek bir çiftlikten tedarik edilir. Kalite standardı ineklerin beslenmesinden sütün şişelenmesine kadar her aşamada itina ile kontrol edilir.Süt yağı ayrıştırılmaz: Süt yağı, sütün görünüm, tat, lezzet ve dayanıklılığını etkilemektedir. L’era Fresca sütte ortalama olarak % 3.5 – 4.5 oranında süt yağı bulunmaktadır. L’era Fresca, sütün en besleyici kısmı olan yağını sizler için saklar. Bu yağ, çocuklarımızın büyümesine, kemiklerinin güçlenmesine yarar ve sütün lezzetini verir.

L’ERA FRESCA SÜTÜN KAYNAĞINDAKI ÇİĞ SÜTÜN ÖZELLİKLERİ
– Duyusal özellikleri kusursuzdur.
-Renk, koku, tat ve görünümünün kalitesini belirler.
– Kimyasal bileşimi normaldir.

-İçerisine herhangi bir madde katılmamış ve süt yağı alınmamıştır.
– Bakteriyolojik kalitesi yüksektir.
-Çiğ sütte bakteri sayısı Türk Gıda Kodeksine göre en çok 100.000 ad/ml şeklinde sınırlandırılmıştır. L’era Fresca’nın çiğ sütünde bu sayı 5.000 ad/ml’nin altındadır.
– Asitliği yüksek değildir. (Sağım sonrası bekletilmez)
– Yabancı madde içermez.
– Antibiyotik ve aflatoksin içermez.

Ömür Boyu Süt İçin

Bu sebepten sütümüzü aynı zamanda evde yapacağınız yoğurt ve tatlılarda denediğinizde, çok lezzetli sonuçlar elde edebilirsiniz.
İşte tüm bu sebeplerden dolayı, sizlere L’era Fresca sütünü içmenizi öneriyoruz.

L’era Fresca Günlük Sütlerini Bulabileceğiniz Satış Noktaları için Tıklayın

               © Tüm Hakkı Sanset Gıda Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş.'ye aittir.